Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

7 grunner til hvorfor det er så viktig å reise

Dato: 02.07.2021
Forfatter:
Kategori: Verden

Det er fort gjort å komme i de samme rutinene hjemme i Norge og ikke ha lyst til å komme seg ut og reise og oppleve noe nytt. I denne artikkelen gir vi deg 7 grunner til at det er viktig å reise.

1. Du lærer å være sammen med alle typer mennesker 

Det finnes mange måter å reise på, og hos Escapeaway kan du selv bestemme om det skal være en ferie med alt inkludert, eller om du ønsker å komme tettere på den lokale kulturen. Det er jo nettopp de store kulturforskjellene som kan være med på å gjøre ferien helt unik. Når du opplever noe fremmed og lærer å forholde deg til det, blir du mer kunnskapsrik om det som foregår rundt i verden, samtidig som du vokser på både det åndelige og kulturelle plan. 

2. Du blir ydmyk

Noe du ikke kan unngå når du reiser, er å oppleve de store kulturforskjellene. Opplevelsen av fattigdom og store sprik mellom forskjellige samfunnslag er viktig å ta med seg hjem, noe som gjør at du setter mer pris på det du har hjemme. 

3. Du lager minner

Når man blir gammel, vil man gjerne snakke om alle de morsomme tingene man har gjort i livet. Alt fra fallskjermhopping, dans på strand til fem om morgenen, nakensvømming om natten, møte med mennesker fra den andre siden av jorden og kunne si "hei" på 10 forskjellige språk. Når du reiser, føler du virkelig at du lever livet og skaper minner! Reisen er et minne for livet.

4. Du angrer aldri på å reise, men at du ikke gjorde det 

Har du noen gang vært ute og reist og klaget over at du dro på denne turen? Kanskje mange ting var mislykket: Været var dårlig, hotellet levde ikke opp til forventningene, du ble syk osv. En ting kan du likevel være helt sikker på, og det er at denne opplevelsen var enda en opplevelse og erfaring som beriket livet ditt!

5. Du får avkoblet og stresset ned

Du kommer vekk fra hverdagen, og kobler helt av fra alt som heter jobbe og andre forstyrrende hverdagsting.

6. Dagens største problem er hva du skal ha til middag

Hvilke problemer er det egentlig når du er ute og reiser? Kanskje hva du skal velge på menyen når du spiser .. Når man er på ferietur, er det viktig å leve i nuet og nyte byen eller naturen, havet eller skogen og ikke minst den gode maten.

7. Du blir mer hjemmekjær hvis du reiser 

Ofte går man rundt her hjemme på bjerget og tenker på alt som er galt med landet, og blir lei av både været og folket. Derfor kan det ofte være en god idé å komme seg litt ut og oppleve hvordan det er ellers i verden, og når du kommer hjem igjen, har du glemt alt det negative og fokuserer i stedet på de tingene i Norge du setter pris på!

 

Anbefalte artikler