Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Start investeringsreisen din

Dato: 16.08.2021
Forfatter:
Kategori: Finans og økonomi: Aksjer og investering

 

Annonse:

Det å investere er noe som mange har begynt med, og som flere og flere ønsker å prøve. Men hva er det egentlig man bør vite før man begynner og hvordan kommer man aller best fra start? Det får du vite mer om her, sånn at du kan se om du er klar til å komme i gang.

Det er mange som begynner å få øynene opp for å investere i aksjer, og derfor er det mange som søker etter råd og tips for hvordan man kan komme best fra start. Og selv om det kan virke litt innviklet og komplisert når man ikke har kommet i gang helt enda, så er det heldigvis mye lettere å komme i gang med aksjer enn det man tror – for alle kan investere. Aksjer er noe som mange synes er gøy og det behøver ikke å være så komplisert å komme i gang. Men hvordan starter man?

Sånn kommer du i gang med aksjer

Hvis du ønsker å komme i gang med aksjer, er det mange som ikke helt vet hvor man skal begynne, men det er bare noen helt enkle små trinn som fører deg fra der du er nå, til å komme i gang med å investere. Hvis du ønsker deg noen tips fra ekspertene om hva du skal begynne med, kan du sjekke ut hvilke aksjer som de anbefaler akkurat nå. Når dette er sagt må man selvsagt alltid være kritisk og gjøre sin egen vurdering.

Her er noen av de tingene du burde ta med i beregningen:

  • Velg riktig plattform. Her er det viktig å velge både høy sikkerhet (at plattformen for eksempel er registrert hos Finanstilsynet), og har et stort utvalg av både aksjer og ikke minst verktøyer. Dette gjør at man både kan spre risikoen sin bredt nok og at man har de verktøyene som man trenger for å få mest mulig ut av investeringen din.
  • Gjør din egen reserach. Selv om man absolutt burde lese råd og veiledninger fra eksperter, er det utrolig viktig at man gjør sin egen reserach og setter seg inn i de tallene og annet relevant som kan gjøre at man blir mer tydelig på hva man vil.
  • Sett deg godt inn i det du vil investere i. Når man velger å investere i noe, er det viktig at man setter seg ordentlig godt inn i det selskapet man kjøper aksjer i.

 

Anbefalte artikler