Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Leketøyene som sørger for ny spenning i forholdet

Dato: 30.08.2021
Forfatter:
Kategori: Mennesker og samfunn: Ungdom

Annonse:

Det er ingenting som er bedre enn å finne en ny og spennende interesse i et forhold. Når man ellers bruker mye tid sammen, og er i fare for å falle inn i kjedelige rutiner, er det en god ide å finne noe som kan bringe tilbake følelsen og spontaniteten man opplever i starten av et forhold.

Det er mange ting man kan gjøre for å krydre forholdet, og generelt er det en liten forandring eller et overraskelsesmoment, som gjør susen. Sexleketøy er en super måte å gjøre dette på, og det finnes en rekke ulike du kan prøve, alt etter hva du liker. Mange er vant med å bruke sexleketøy alene, men det finnes mye moro som er ment for par.  

Hvordan velge det riktige leketøyet

Dersom man er helt ny med sexleketøy, så kan det være vanskelig å velge. Mange tror kanskje ikke det er så mye å velge mellom, men ettersom vi alle er forskjellige, blir det også laget forskjellige typer og modeller. Det viktigste er å finne et som passer ditt nivå, det vil si hvor erfaren og komfortabel du er.

Er du for eksempel på utkikk etter en buttplug, så kan størrelse og funksjon ha mye å si for mange. En som aldri har prøvd seg på analsex før kan nok nøye seg med en mindre størrelse. Som nybegynner kan det være en god ide å lete etter informasjon på nett om de ulike utgavene. Det finnes også mange tester som viser deg sexleketøyene som har fått bes tilbakemeldinger, noe som kan være til god hjelp når du skal velge et.  

Fordelen med sexleketøy

Det er mange fordeler med å bruke sexleketøy, både alene og med en partner. Den mest åpenbare er nytelse, og at man kan oppleve noe mer, eller noe annet enn det man gjør uten dem. Det er mange som oppdager hva de liker og ikke liker med sexleketøy. Det er også viktig å kjøpe de fra en god forhandler, slik at du vet at leketøyene er sikre, særlig om de er elektriske. Mange opplever også at forholdet med en partner kan forsterkes, fordi man har prøver ut noe nytt sammen, og bruker tid på å finne ut hva som føles best for begge to. På denne måten bringer man noe nytt inn, for å øke spenningen og teste ut noe nytt. Det er viktig å alltid være enige om hva dere ønsker å teste ut, og alltid være sikker på at begge to er komfortable med det.

Om du ønsker å teste ut sexleketøy med en partner eller alene, så kan du både lese om de ulike og kjøpe de en rekke sted. Mange synes kanskje det er mer komfortabelt å kjøpe det på nett, der man har god tid til å sjekke ut og lese om de forskjellige produktene hjemme.  Det beste tipset er å prøve seg frem, det er ingen som kjenner kroppen din bedre enn deg selv, så med litt testing finner du nok din favoritt.

 

Anbefalte artikler