Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Valper til salgs på finndyr.com

Dato: 01.06.2022
Forfatter:
Kategori: Teknologi og vitenskap: Dyr, fisk og botanikk

Det å skaffe seg valp er noe som alltid har vært veldig populært, men det er ingen tvil om at det er mange flere som er interessert i å kjøpe en valp i dag enn for bare noen få år siden. Dette har ført til at det ofte er lange ventelister for de som ønsker deg valper av spesielle og ikke minst svært populære raser selv om det finnes masse fine valper som trenger et nytt hjem. Et av de stedene man kan finne valper til salgs er på finndyr.com, der man kan finne et stort utvalg av forskjellige valper. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hva du bør være oppmerksom på når du skal kjøpe valp, sånn at du kan sørge for at både du og valpen får et bra liv sammen.

 

Det å kjøpe seg en valp er et stort valg, for det er ikke bare rase man skal tenke på når man skal finne valper til salgs. Det er også faktorer som hvilken oppdretter man skal velge, forsikringer og mange andre viktige ting. Under skal du få en liste med de aller viktigste tingene du bør tenke over når du skal finne deg en valp, sånn at du vet hvor du skal begynne.

 

Husk dette når du skal kjøpe valp

En valp er ikke bare en valp og det er en rekke ting som er bra å tenke over før du velger.

 

  •    Tenk over hvilken rase som er den helt rette for deg. Tenk på gemyttet til hunden og hva dere har både tid til og behov for.
  •    Velg riktig oppdretter. Dette er et punkt som mange overser, men som er helt essensielt. En valp fra feil oppdretter kan bety dyp fortvilelse og dyre dyrlege-regninger på lang sikt, for oppdrettere som ikke stiller krav til deg som valpekjøper er sannsynligvis heller ikke en oppdretter som er særlig opptatt av annet enn penger. Helsa til valpen din avhenger av å handle hos rett oppdretter og det er verdt å bruke tid på å finne den rette og heller vente litt lenger på valpen din. Raseklubben er en bra ressurs når det kommer til dette, for de har lister med godkjente oppdrettere, noe som gjør at du kan føle deg mye tryggere.
  •    Husk forsikring. Det å ha hund kan være dyrt i seg selv, men dyre regninger fra dyrleger er ikke noe man har lyst til å måtte betale på toppen av det. Det å få med seg en forsikring når du får valpen din er derfor et viktig valg.
  •    Lag et budsjett først. Før du bestemmer deg for om du vil ha en valp eller ikke er det smart å faktisk regne på om du har råd til det. For det å ha en hund er ikke bare, bare og det ligger ofte mye penger på den månedlige posten. Tenk på mat, vaksiner, forsikring og dyrlege. Hunden din fortjener det beste, så sørg for at du faktisk har råd til det.
Anbefalte artikler