Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Planlegg en bedrifts ferie på Island

Dato: 17.10.2022
Forfatter:
Kategori: Arbeidsliv

Skal din bedrift ut på reise og leter etter en passende destinasjon? Det er mange gode grunner til å dra på ferie med teamet sitt, blant annet for å finne inspirasjon sammen, bygge tillit til hverandre, styrke bedriften og skape minner. Hvis du har en slik reise i tankene, hvorfor ikke dra til Island?


Island er et svært flott og unikt land der du kan oppleve mye fantastisk natur og spennende opplevelser. Det er et land som er svært glade i, og ikke minst avhengig av turister, så her er ting tilrettelagt for at dere kommer på besøk. I tillegg er det ikke så langt å reise dit heller, og en flytur tar rett under tre timer fra Oslo til Reykjavik. 

Flott natur

En av hovedgrunnene til å reise til Island, er for den flotte naturen, det er det ingen tvil om. Her kan du ri på hester i snøen, oppleve de vakre fjellene, se nordlyset og bade i Blue Lagoon. Det er nok vinteropplevelser som Island er mest kjent for, og det er lurt å pakke med seg varme klær når du drar dit. Hvis du blir lei av kulden for en stund, så kan du alltids varme deg foran peisen inne på hotellrommet, eller bade i de naturlige varme kildene deres.

 

Du har nok sett bilde a Blue Lagoon før. Det lyseblå vannet der turister og Islendere bader ute, til tross for at det er midt på vinteren. Her er heldigvis vannet varmt, og det holder seg på rundt 38 grader helt naturlig. Du kan også få deg noe å drikke, eller besøke ansiktsmaske baren deres, der dere kan gjøre tid for litt hudpleie på den travle turen. 

Gastronomi på Island

Noe annet som ofte står på agendaen på en bedriftstur, er mat og drikke. Dette kan man selvsagt også få på Island, og det i særdeles høy kvalitet. I den verdensberømte Michelin guiden finner vi en rekke unike restauranter du kan besøke på Island. Her er blant annet Dill, ÓX, Sümac og Moss, der de to førstnevnte har en Michelin-stjerne hver. Maten på Island består i stor grad av får eller sjømat, og du kan forvente å få smake noe av dette her.

 

Island er en unik og svært flott feriedestinasjon som kan anbefales på det sterkeste. Her er det mye å oppleve, og mange minner å skape, helt perfekt for en bedriftsreise med teamet.Anbefalte artikler