Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Slik får du billig lån online

Dato: 30.05.2017
Forfatter: Axo Finans AS
Kategori: Finans og økonomi: Lån og kredittkort

Å søke om et lån i en bank var tidligere en omfattende og tidkrevende prosess. Det krevdes dokumentasjon og ventetiden var også langtekkelig. Men med internett har også finansiering blitt mye enklere og raskere. Og i tillegg er det mer praktisk å sammenligne lånetilbud og dermed spare penger ved å finne det billigste lånet.

Å søke om et lån i flere banker for så å sammenligne lånetilbudene er metoden man brukte tidligere, idag fyller man bare ut ett enkelt søknadsskjema - og bankene konkurrerer om å gi deg det beste lånetilbudet.

I tillegg har behandlingstiden gått ned fra flere dager til bare noen timer. Å få innvilget et lån er med andre ord både enkelt og raskt, og i tillegg slipper man å bruke flere dager på å lete etter den laveste renten.

Søker man om boliglån er det ikke så stor forskjell på bankene, men selv en liten forskjell i effektiv rente kan gi store utslag om boliglånet er stort og nedbetalingstiden er lang. Men det er større forskjeller i renten på forbrukslån i Norge. Dermed er det store penger å spare på å velge rett lån på nettet, ja du kan faktisk spare flere tusen kroner bare på å velge det beste lånetilbudet.

Husk også at å søke om lån på nettet er uten forpliktelser, du trenger ikke ta lånet du blir tilbudt. For å søke om lån må du ha en inntekt, være minst 23 år og ikke ha noen aktive inkassosaker.

Anbefalte artikler