Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Mat sendt til din bedrift

Dato: 21.11.2017
Forfatter: Just-eat.no
Kategori: Mat og drikke

Dette er betalt innhold.

Mat er ikke bare mat, for det styrer på mange måter alt vi gjør. De fleste av oss tenker selvsagt ikke så mye på disse tingene til daglig, men samtidig er vi instinktivt glade over hver eneste anledning vi har til å glede oss litt ekstra over et måltid.

Om du begynner å tenke litt på disse tingene er det faktisk overraskende mange likhetspunkter mellom det å spise og det å feire noe, eller feste – så på mange måter kan vi si at hvert måltid er en liten fest. Det er kanskje derfor mat er så viktig når noe skal feires.

Men du kan også skape litt mer festlige situasjoner ved simpelthen å legge litt mer inn i lunsjpausen, brunsjen eller ettermiddagskaken på jobben.

Festlig måltid

Dersom du er en liten bedrift med ikke så mange ansatte er det selvsagt ikke økonomisk forsvarlig å ansette egen kokk – heller ikke bare for et par dager i uken. Men vær klar over at det finnes mange mindre firma som gjør nettopp dette. Målet er rett og slett å øke gleden med å gå på jobb, og å binde bånd mellom de ansatte og jobben.

I tillegg kan slike ting også hjelpe veldig på det sosiale, og på å løse jobbmessige problemer på en kreativ måte.

Bestill mat som takeaway

Dersom du har 40, 50 ansatte kan det faktisk vise seg å være økonomi i å ansette en kokk, i hvert fall på deltid. Gjør noe ekstra av onsdags- eller mandagslunsjen ved at en kokk lager en varm, god lunsj.

Om du ikke vil gå til det skritt å ansette noen kan du bestille takeaway mat. www.just-eat.no er en av Norges ledende tjenester når det gjelder takeaway og det som også kalles delivery.

Det spesielle med Just Eat er at de samarbeider med en rekke spisesteder og restauranter i flere kategorier. Så det du får er ikke bare tradisjonell gatekjøkkenmat!

Sushi til lunsj?

Og tenk litt på hvor kult det ville være å plutselig få sushi på en vanlig tirsdag, eller pizza på en onsdag formiddag! Vel, det skal ikke så mye til å arrangere slike team-byggende erfaringer jevnlig. Og det eneste du egentlig trenger er vilje til å prøve noe nytt, samt Just Eat appen.

Mat er noe mye mer enn bare å skaffe kroppen nok energi, og hver gang vi spiser feirer vi på mange måter at vi har klart å overleve enda en dag. Du trenger ikke gjøre hvert eneste jobbmåltid til en fest, men det er jo greit å slipp unna kneipbrødet og kaviartuben i hvert fall et par ganger i måneden?

Anbefalte artikler