Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Gjør arbeidsdagen lettere med gode webløsninger

Dato: 18.12.2017
Forfatter: Colibo og Smart-Web
Kategori: Data og internett

Annonse

Hvordan du bruker nett-løsninger i din virksomhet har vide rammer. Men en bedrift av en viss størrelse bør ha en intranettløsning, og selger du produkter bør du ha en webshop. Vi skal se på et par løsninger som retter seg mot disse behovene. Colibo er et spennende alternativ for bedrifter som vil implementere intranett, eller ikke er fornøyd med det de har. For å opprette en nettbutikk, er smart-web.no en smart løsning.

Intranett med Colibo

En komplett intranettløsning skal fylle mange funksjoner. Alt som ikke er taushetsbelagt er ting som bør deles. Det effektiviserer arbeidsprosessene, forhindrer ulike løsninger på like problemer og holder medarbeiderne oppdatert på hva som skjer i bedriften. Det er særlig to skjær i sjøen når du er ute og seiler i intranettets farvann. Vi snakker om selve implementeringsprosessen, og det å skape en positiv vilje hos medarbeiderne til å ta det i bruk.

Og det er dette som skiller Colibo fra tidligere og mer brukte løsninger. Du kan ikke tilbringe årevis med prosjekter og tilpasninger for å få virksomhetens intranett opp å gå. Det må være enkle og fleksible løsninger som tilpasses den enkelte bedrifts behov. Altfor mange funksjoner som kanskje kan brukes, skaper mest forvirring.

Colibo får intranett klar til prøvekjøring allerede etter få måneder. Colibo har også mange funksjoner som er tatt fra sosiale medier. De ansatte kan opprette profiler og de kan selv legge ut nyheter. Når de på det samme panelet har tilgang på arbeidsoppgavene, dokumentarkivet og andre systemer de bruker daglig, vil de raskt gjøre intranettet til sitt foretrukne verktøy.

På Colibos egne sider har de lagt ut flere kundecaser hvor de demonstrere hvilke metoder de bruker for å oppnå dette. Besøk hjemmesiden her.

Vil du lage en nettbutikk?

Om du allerede har en fysisk butikk eller du kun ønsker å opprette en butikk for handel på nett, er det et stort og voksende marked der ute. Men hva krever det av deg for å opprette en nettbutikk. Skulle du gjøre alt selv måtte du kunne ganske mye om design og integrering av løsninger for frakt og betaling. Heldigvis finnes det ferdige programmer som dekker alt dette.

Smart-web har integrert alle disse elementene i sitt oppsett for nettbutikk. Alle vanlige standarder for kjøp og betaling i norske nettbutikker kan integreres, likeledes fraktsystemene. I tillegg har de ekstrautstyr som hjelper butikken din til å bli synlig på Internett, såkalt SEO (søkemotoroptimalisering).

Det inkluderer et XML områdekart som er uvurderlig når det gjelder å bli godt ranket på Google. Dessuten er det muligheter for å lage rabattkuponger, kunder kan skrive produktanmeldelser, epostmarkedsføring og utskrifter av besøks- og salgsstatistikk.

Besøk hjemmesiden deres på www.smart-web.no.

Anbefalte artikler