Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Trendy dusjkabinetter i alle varianter

Dato: 18.02.2018
Forfatter: INR AS
Kategori: Eiendom: Rørleggere og VVS

Annonse

Har du lyst på forandringer på badet? Kanskje spesielt på dusjen? Det er mulig du bor i et eldre hus, kanskje med et noe utfordrende bad?

Du kan si mye positivt om Norge i eldre tider, men at badeværelsene var spesielt komfortable er tvilsomt. Og når dusjen en gang kom var det dusjforhenget som gjaldt dersom en ville ha en luksuriøs og unødvendig separasjon av området der en dusjer, og resten av baderommet.

Dusjkabinettet

Et baderom med dusj uten dusjkabinett er en utfordring for dusjeren. For det første har det syntetiske tekstilet som dusjforheng ofte lages av en tendens til å klenge seg fast til kroppen når man er under dusjen. Og når man er ferdig er det en stor vaskejobb som må utføres. Det er derfor det gjerne står vaskeutstyr på bad med dusjforheng.

Nei, har du dusjforheng er det forståelig at du vil oppgradere til dusjkabinett. Og de gode nyhetene er at om du gjør dette vil du øke den daglige trivselen din maksimalt, siden dusj og bad er noe de fleste gjør flere ganger for dagen.

Trendy valg

Og det er her vi kommer inn på dette med trender. For det er selvsagt hyggeligere å kunne oppholde seg i rom som er gjennomtenkt og bearbeidet. Et firma som INR har et meget godt utvalg i dusjkabinetter og annet møblement og utstyr til badet. Se dusjkabinetter her, og legg merke til de mange flotte modellene.

Det er mange av disse som også har originale funksjoner. Og legg merke til at du i dag kan installere dusjkabinett som faktisk fungerer som rene saunaer.

Sauna i dusjen

Og om du tenker på det er det klart at det er logisk. For et dusjkabinett kan selvsagt stenges enda ett sted, og det er på toppen av kabinettet.

Om du dusjer på sterk varme vil det da danne seg damp, Akkurat som i en sauna. Ikke som en tørrvarmesauna, altså, men som en dampsauna. Mange liker å ha en slik saunaeffekt i dusjen, og det finnes flere spennende dusjkabinetter på markedet akkurat nå med tanke på dette.

Bytt dusjkabinett

Så du ser at et dusjkabinett kan utrette mye mer enn bare å holde resten av badet fritt for vannsprut. Det kan altså bli en flott spa-stasjon du tar turen innom før du skal på jobben, og når du skal slappe av om kvelden.

Det å investere i en flott dusj er å ta sine egne, daglige baderitualer på alvor, og kommer til å og deg en boost av tilfredshet som vil vare lenge.

Anbefalte artikler