Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Gøy med lys

Dato: 30.10.2018
Forfatter:
Kategori: Eiendom: Interiør og møbler

De som har oppdaget LED teknologien har mest sannsynlig også funnet ut hvor utrolig mange nye muligheter dette har åpnet for det vi tradisjonelt kaller «lyskilder». For mange har lyskilder én funksjon, nemlig å lyse opp et område – om det så for eksempel er et rom i huset, utenfor huset i oppkjørselen eller hagen, eller på kontoret. På Ledlyskilder sine hjemmesider vil du også kunne oppdage at dette kun er ett av mange bruksområder.

Utover den grunnleggende funksjon å lyse opp så man kan se og navigere i sine omgivelser har lys nemlig den fantastiske egenskapen å skape stemning. Med det brede utvalget LED teknologien har gitt oss gjør dette at vi kan skape akkurat den stemningen vi ønsker med den rette LED lyskilden. En av de kanskje mest stemningsskapende versjonene av dem alle kan være LED lys-strips. Dette fordi én enkelt strips gir deg utrolig mange muligheter, og du kan skape alt fra koselig fredagskveld stemning i stuen, til vill partystemning hvis du ønsker det. Alt med den samme LED strips.

En LED strips er utrolig funksjonell fordi den er både smal, tynn og bøyelig. Til forskjell fra andre typer lyskilder kan du virkelig bli kreativ med hvor du ønsker å feste LED strips. På ledlyskilder.no kan du se et bredt utvalg av forskjellige typer strips og deres forskjellige lys-funksjoner. Noen strips er laget for å være mer permanente og fungere som en kilde til hvitt, varmt lys, mens andre følger med en fjernkontroll hvor du hele tiden kan skifte farge på lyset som slippes ut. Dette vil si at du både kan bruke en lys-strips til å lage dempet og behagelig belysning i et avgrenset område, eller du kan skape et eget lite lys-show i din private stue. Sjekk ut alle mulighetene på ledlyskilder.no.

Anbefalte artikler