Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Den letteste måten å tjene ekstra lommepenger på

Dato: 06.11.2018
Forfatter:
Kategori: Arbeidsliv: Jobbsøk

Enten man studerer, er hjemmeværende forelder eller jobber fulltid, har man ofte bruk for litt ekstra lommepenger. Løsningen kan være å ha en liten sideinntekt, som for eksempel å lufte hunder for andre eller klippe plenen til naboen. Dette er dog ganske tidskrevende måter å tjene penger på. Hvis man kan velge, så vil jo de aller fleste heller sitte inne i varmen med en god kopp varm drikke i mens man tjener penger, enn å gå ut i kulde, blest og regn. En enkel og praktisk måte å tjene ekstra penger på er å svare på betalte brukerundersøkelser.

 

Hvordan fungerer det? 

Mange har kanskje hørt om denne måten å tjene ekstra penger på, men er ikke helt klar over hva det innebærer. For noen kan det kanskje høres litt for godt ut til å være sant, men det er det ikke. For mange firmaer så er det veldig verdifullt å skaffe seg denne type informasjon, fordi den brukes til å lage deres markedsføringsstrategi. Uansett om det er hvilken type smør man foretrekker å bruke, eller hvor ofte man går på kino, så er dette utrolig verdifull informasjon for firmaene. Derfor legger de også penger i å sørge for at man får mange respondenter som gir ordentlige svar på brukerundersøkelsene. Det er nemlig lettere å få gode svar med høy validitet og reliabilitet hvis det er sjanse for at personen enten får en premie eller penger. 

Den letteste måten å tjene penger på denne måten, er ved å registrere seg hos en portal på internett, som firmaene benytter seg av. Så får man brukerundersøkelsene i innboksen, og sender dem inn etter at de er besvart. Så vil firmaene overføre penger direkte til kontoen. På denne måten kan man tjene opptil 6000 kroner i året. 

Sjekk ut PlussPenger.no for å finne de aller beste portalene.

Anbefalte artikler