Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

GNP Energy – et strømselskap i sterk vekst

Dato: 21.12.2018
Forfatter:
Kategori: Arbeidsliv

Annonse

Fokuset ligger i å fordele både kostnader og gevinster jevnt hos både strømleverandør og kunde.

GNP Energy søker forhandlere

Som en konsekvens av den sterke veksten GNP Energy har hatt de siste årene, så søker GNP Energy i dag forhandlere til bedrifts- og privatmarkedet i hele landet. Selskapet har i dag flere fornøyde kunder, og nye kunder kommer hele tiden til. Målet er å kunne tilby forbrukere avtaler med GNP Energy i hele landet, og det krever flere medarbeidere.

GNP Energy leverer ikke kun strøm til Norge, selv om det er en norsk strømleverandør med hovedsete i Sandefjord. Faktisk leverer GNP Energy også strøm til Danmark, Sverige og Finland. Også her er målet å kunne tilby billige strømavtaler til alle innbyggerne i de respektive landene.

Hvilke kvalifikasjoner skal forhandleren ha?

Hvis du overveier å bli en av våre forhandlere, så kan du se frem til flere goder. Men først litt om hvilke kvalifikasjoner du som forhandler skal besitte.

Som forhandler for GNP Energy, så skal du etablere et team og et lokalt salgsmiljø. Du skal ha et sterkt ønske om å skape resultater, ikke kun for deg selv, men også for din bedrift. Som person skal du være strukturert og ha en sterk arbeidsmoral. Din arbeidshverdag foregår både på kontoret, i tillegg til ute i felten der det hele foregår. Og siden du skal jobbe med mennesker, så er det også viktig at du er utadvendt og er sterk i mellommenneskelig kommunikasjon.

Du skal også være bevisst om at det kreves en innsats for å oppnå resultater. Som det ellers er i livet, så kommer gode resultater ikke av seg selv. Det er derfor viktig at du er løsningsorientert med noen års erfaring innenfor salg rettet mot både privat- og bedriftsmarkedet.

Og sist og ikke minst, så skal du være en sterk motiverende og inspirerende leder, slik at du kan få det aller beste ut av medarbeiderne dine.

Hvis du gjerne vil vite litt mer, så er du hjertelig velkommen til å besøke GNP Energy på Facebook.

Goder for forhandleren

Som tidligere nevnt, så er det flere goder GNP Energy kan tilby forhandlerene sine. For det første, så er du sikret en av de aller beste forhandleravtalene i bransjen med gode provisjoner. Dessuten får du en porteføljebonus.

Som utgangspunkt, så er det viktig at du har salgserfaring. Men det er jo selvfølgelig ikke sikkert at du har jobbet med strømavtaler før. Det tar vi høyde for, og gir alle våre nyansatte forhandlere en omfattende og solid opplæring før de skal prøve seg på egne ben. Det er viktig at man er forberedt på alle de utfordringene man kan møte på veien som forhandler, og hos GNP Energy vil du være godt rustet mot de fleste.

En del av et ungt og aktivt miljø

Som medarbeider hos GNP Energy, så får du ta del i et lønnsomt konsept. Dessuten får du gode salgsverktøy og gode produkter. Som forhandler hos GNP Energy blir du dessuten en del av et vinnerteam i et ungt firma. Arbeidsmiljøet er godt, aktivt og sosialt med flere utflukter, arrangementer og turer sammen med de andre i firmaet. Hos GNP Energy vektlegges et godt arbeidsmiljø og en god teamspirit, slik at medarbeiderne ikke bare kan føle seg verdsatte slik at de stimuleres til å gjøre en god innsats, men også for å sikre at medarbeiderne føler at de utvikler seg. Både profesjonelt og sosialt. GNP Energy har et godt støtteapparat som alltid står klar til å hjelpe deg videre.

GNP Energy bruker ikke en formue på reklamekampanjer, men er allikevel synlige. En av hovedårsakene til at GNP Energy har opparbeidet seg en såpass sterk posisjon på markedet i dag, er den høye aktiviteten og tilstedeværelsen innenfor forskjellige medier, både sosiale- og nyhetsmediene. Hvis du har lyst til å vite mer om hva GNP Energy gjør og står for, så kan du blant annet besøke GNP Energy her.

Anbefalte artikler