Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Bryt isen ved å utføre et eksepsjonelt korttriks

Dato: 17.01.2019
Forfatter:
Kategori: Kunst og kultur: Underholdning og humor

I mange tilfeller kan det være vanskelig å ta det første steget, spesielt hvis man vil starte en samtale med noen. Fortvil ikke lenger, for det er noen enkle metoder som kan brukes for å få en samtale i gang. Ved hjelp av en kortstokk på 52 kort så kan en enkelt vise korttriks som får satt i gang en samtale fra første stund med noen. Det finnes en rekke enkle og avanserte korttriks en kan lære seg, og her gjelder det å la fantasien gjøre jobben for at utførelsen av triksene skal være eksepsjonelle. På den måten kan en enkelt bryte isen ved første øyeblikk og gjøre et godt inntrykk i form av å vise kunnskap og ha god humor. Over tid vil man lære seg ulike metoder og strategier for å kunne utføre korttriksene på riktig måte ved god hjelp.

 

Enkle korttriks som vil imponere alle og enhver

Det finnes et hav av korttriks der ute som kan få hvem som helst til å gape, men de aller største og beste magikerne bruker avanserte metoder. Man kan derimot bryne seg på korttriks som er enkle å utføre, men som i prinsippet ser vanskelig ut. Trikset i seg selv er å få noe enkelt til å se vanskelig ut, så enkelt som at en får et kort til å forsvinne ved riktig teknikk og utførelse. Når dette er på plass så vil alle og enhver bare måpe og bli imponert av korttrikset som tar ganske kort tid å lære. Det finnes en rekke videoer man kan søke opp for å lære seg denne type korttriks. En bør en komme i gang så fort som mulig da øvelse gjør mester!

 

Avanserte korttriks som virkelig gjør et stort inntrykk

Det finnes derimot mer avanserte former for korttriks der ute. Resultatene og utførelsene er forskjellig, men poenget er hovedsakelig det samme for de som får oppleve situasjonen. Korttriks går nettopp ut på dette, og for de som vil ta steget så er avanserte korttriks definitivt riktig retning å begi seg ut på. Et lite kjent, men veldig profesjonelt, korttriks er definitivt «tilt throw-off» korttrikset hvor en bruker ulike vinkler for å skjule trikset som blir utført. Dette er en profesjonell måte å utføre et korttriks da en bruker noen av de viktigste hjelpemidlene i ryggsekken. Det kan være avgjørende for utføringen av et avansert korttriks da en vil se om publikummet oppdager trikset som blir utført eller ikke. En skal så enkelt, men samtidig avansert, velge ut et kort fra bunken, men halvveis la den skli ut fra bunken. Etterpå velger en et nytt kort fra bunken og legger det nesten rett over det kortet som er halvveis ute. På den måten får en til å skape den bikkende effekten som vises til publikum på slutten. Derfor kan det være en fin måte å gjøre et stort inntrykk på et viktig publikum, nettopp ved å lære seg avanserte korttriks!

Anbefalte artikler