Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

GNP Energy – enkelt og oversiktlig

Dato: 30.01.2019
Forfatter:
Kategori: Teknologi og vitenskap: Energi

Annonse

Vi er alle sammen avhengige av strøm i hverdagen. Noen bruker selvfølgelig mer strøm enn andre, men fakta er at dagligdagen vår ville vært mye mer utfordrende hvis vi ikke hadde strøm. Vi tar rett og slett strøm som en selvfølge. Likevel betyr ikke det man burde ta valget av strømleverandør som en selvfølge, for her er det store variasjoner og mange muligheter på markedet. Vi bruker mange penger på strøm, og den riktige strømleverandøren kan spare deg for mange penger.

Enkelt å skifte til GNP Energy

Det har aldri vært enklere å skifte strømleverandør enn det er i dag, spesielt hvis du skifter til GNP Energy. Over 250.000 fornøyde forbrukere har allerede gjort det, og det tar kun to minutter. Det eneste du behøver å gjøre er å gå inn på hjemmesiden og fylle ut den nødvendige informasjonen om deg og husstanden. Så ordner GNP Energy resten, og du kan se frem til en enkel og oversiktlig strømavtale med strømpriser som virkelig tåler sammenlikning.

En virksomhet i vekst

Siden GNP Energy startet sitt strømeventyr i 2010 har selskapet opplevd en voldsom vekst. Hovedkontoret ligger i Sandefjord, hvor 27 medarbeider hele tiden jobber hardt for å sikre kundene de aller beste strømprisene på markedet. GNP Energy er et uavhengig strømselskap og produserer ikke strøm selv. Det betyr igjen at bedriften ikke har noen interesse i høye strømpriser, men kjøper selv strøm på markedet de kan levere videre til deg til de alle beste prisene.

GNP Energy har som mål å kunne levere strøm til kunder overalt i Norge, og selskapet har datterselskap i Danmark, Sverige og Finland.

Les mer her og få mer informasjon om GNP Energy.

Kundeservice i høysetet

Det aller viktigste for en bedrift er fornøyde kunder. Hvis man ikke har et kundegrunnlag så har man heller ingen forretning, så enkelt er det. Derfor satser GNP Energy på å ha den aller beste kundeservicen i landet, i tillegg til konkurransedyktige priser på strøm. Fornøyde kunder er kanskje enda viktigere for GNP Energy enn for andre selskap og virksomheter, siden markedsføringsbudsjettet hos GNP er vesentlig lavere enn hos mange av konkurrentene. Det er tross alt ingen reklame som er bedre enn god reklame via jungeltelegrafen.

Brukervennlighet

God kundeservice handler om mer enn bare høflig betjening på mail og telefon. Det handler også om brukervennlighet. Som kunde hos GNP Energy legger man merke til hvor mye som er tilrettelagt for at du som kunde skal ha en god opplevelse, helt fra du velger å bli en del av GNP-familien. Det hele foregår så enkelt og lettvint som overhodet mulig, og GNP Energy ordner alt det praktiske med din tidligere strømleverandør når du skifter.

Designet av selve hjemmesiden har også hatt fokus på brukervennlighet, og all den informasjonen du trenger er lett tilgjengelig. På Min side har du alltid full oversikt over hva som skjer, i tillegg til at du mottar all den informasjonen som trengs for at du fortsatt kan være en tilfreds kunde.

Det står alltid noen klare til å svare på henvendelsene dine, men du finner også en omfattende FAQ-side som gir deg svar på de aller fleste spørsmålene.

Kommunikasjon med kundene

Med kun 9 år på baken er GNP Energy fortsatt et ungt selskap, og det er kanskje nettopp på grunn av den unge alderen at de vet hvordan man benytter seg av ulike sosiale medier. Du kan følge dem og hele tiden bli oppdatert om nyheter og annen informasjon på LinkedIn, Facebook, Instagram og Pinterest. GNP Energy er også på YouTube, og ved å kommunisere med kundene og forbrukerne på denne måten, viser selskapet hvor mye vekt de legger på et sunt og kontraktivt kunde-/bedriftsforhold. 

Uansett hvordan man velger å kommunisere med GNP Energy så vil man merke hvor rask bedriften er til å besvare forespørsler eller gjenoppta kontakten.

Å møte utfordringene

Det vil alltid komme nye utfordringer, og det er ingen som har en glasskule de kan se inn i fremtiden med og som forteller oss hva som vil skje de neste årene. Utfordringer kommer ubønnhørlig og spørsmålet er bare hvordan man takler dem. Hos GNP Energy ønsker man nye utfordringer velkommen, for uten dem vil man aldri kunne vokse og bevise sitt verd. Det er selvfølgelig alltid noe uforutsett som kan skje, og hvis det skulle oppstå problemer, så kan du være sikker på at GNP Energy tar tak i problemet så fort som overhodet mulig, slik at man kan finne en løsning med én gang.

GNP Energy er også på YouTube, i tillegg til andre sosiale medier og kommunikasjonskanaler.

Anbefalte artikler