Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Derfor bør bedriften investere i bygget

Dato: 02.02.2019
Forfatter:
Kategori: Industri og produksjon

Enhver bedrift har store avgjørelser som skal bestemmes i henhold til utgifter. Her er det utgifter som lønninger, markedsføring, leie og en rekke andre store poster som dukker opp. Noen av utgiftene er det ingen kjære mor med, og disse må rett og slett bare betales. Allikevel finnes det noen mindre utgifter som kan nedprioriteres, og enkelte som kan omrokeres.

 

En av de utgiftene som blir aller mest glemt er de som relaterer til selve bygget bedriften befinner seg i. Av en eller annen merkelig grunn velger mange å se på en bedrift som noe helt annerledes enn en privatbolig. Der vi år etter år holder boligen i form, så kan det virke som bygget til bedriften skal falle til grunnen før vi bryr oss.

 

Besparelsene er store

Selv om det ofte koster mye i det korte løp å restaurere og bygge med kvalitetsmaterialer, så er dette kostnader en sparer inn i det lange løp. For eksempel er det å investere i skikkelig treverk, slitesterke rister, ordentlig isolering, miljøbesparende belysning og andre lignende tiltak viktige.

 

Mange viker unna da det er en stor investering her og nå, men i henhold til for eksempel isolering, så sparer en dette inn på strømforbruket. Det er rett og slett en kostnad det er verdt å ta på seg her og nå.

 

Investering som alltid gir tilbake

Dessuten er bygningsmassen en av de mest verdifulle sikkerhetene du har som bedrift. Der for eksempel ansatte og markedsføring er viktige investeringer, så kan du ikke selge disse den dagen det ikke går så bra lenger.

 

Invester derfor i investeringen som alltid gir tilbake. Dessuten er eiendomsprisene helt spinnville, og med godt bevarte, bærekraftige eiendommer, så kan du uten tvil selge bygget til din bedrift for en god penge når du bestemmer deg for dette.

Anbefalte artikler