Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Hvordan komme i gang med trening

Dato: 14.02.2019
Forfatter:
Kategori: Helse og velvære: Trening

Vi er nå godt inn i 2019, og for mange har dette resultert i et nyttårs fortsettelse med fokus på en sunnere livsstil og et vekttap. Det er imidlertid ofte lettere sagt enn gjort, fordi det kan være vanskelig å komme i treningsklær og på sykkelen til nærmeste treningssenter. Kanskje du mangler motivasjonen, en treningsøkt eller kanskje du bare ikke vet hvordan du skal begynne. Heldigvis har vi noen tips for deg som kan hjelpe til med å starte ditt nyttårs fremgang, slik at du kan komme til en god start. Det er noen ting du må gjøre for deg selv, så det er en glede å gå.
 
Alene eller med andre?

Først av alt, vurder hva du synes er morsomt. Det er alfa og omega for ditt ønske og motivasjon at du dyrker en form for trening du liker, og at du er motivert til å komme i gang med. Det kan være at du har danset mye før og ønsker å komme i gang igjen, eller at du vil prøve noen av de mange lagene i treningsstudioet ditt. Det følger også av at du må vurdere om du foretrekker å trene alene eller med andre. Fordi du vil trene med andre, men hvis du ikke har treningsdrakt, så er det heldigvis noe for deg. For å delta i lag på de mange treningssentrene, så er du med en rekke andre motiverte personer, hvor du ofte må delta i øvelser sammen. Det vil også være en instruktør som allerede har bestemt fra starten hva timen skal være.
 
Nye sportsklær

Vi kommer ikke bort fra den store motivasjonsfaktoren, det kan være å få deg noen fine sportswear, som du bare vil hoppe direkte inn fra morgenen. Hvis du kjøper noen gode sportswear for deg selv, kan det være en ekte kickstart for deg når du går om morgenen eller etter jobb. Fordi du med nye sportsklær føler deg klar og smart når du trenger å gå ned og trene, og du bør ikke kaste bort pengene du har investert i sportsklær. Finn noe du synes er smart, men det er akkurat det du vil ha. Du finner mange forskjellige nettbutikker, og på cooltights.dk finner du en rekke forskjellige strømpebukser som ikke er for deg. Og så kan du enkelt returnere det hele om igjen, hvis ikke.
 
Realistiske mål

Til slutt er det viktig at du stiller noen mål for trening. Men ofte kan det løpe opprør når det kommer til målet, fordi det kan være vanskelig å forstå hva som er virkelig realistisk. Så i stedet for å satse på å miste ti kilo om 12 uker, ta en ekstra del av tålmodighet og la det ta den tiden det tar. På denne måten unngår du uholdbar slanking og skuffelser underveis. Og så husk at musklene veier mer enn fett, og derfor er det viktigste at du er glad og innhold - både innvendig og utvendig.

Anbefalte artikler