Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Drømmen om et nytt kjøkken

Dato: 26.04.2019
Forfatter: Aubo
Kategori: Eiendom: Interiør og møbler

Valget av nytt kjøkken er påvirket av mange forskjellige faktorer, den største av disse faktorer er ditt budsjett. Kjøkken fra Aubo finnes i flere forskjellige prisklasser, uten at du går på kompromiss med kvaliteten. Aubo tilbyr norske kunder det kjente danske design, som vokser seg mer og mer inn i de norske hjem rundt om i landet. Ut over ditt budsjett, skal du ta stilling til hvilke design du ønsker på ditt kjøkken. Det kan være en god idé å sette seg ned og lage en liste over de mangler ditt nåværende kjøkken har, og hva som skal forbedres. Ofte kan det å høre med familie, venner og bekjente, gi et bedre innblikk i aspekter man ikke selv har overveid når man skal ut og kjøpe et nytt kjøkken. Husk at ditt kommende kjøkken er et kjøkken du skal være tilfreds med mange år frem i tid, og det er et område i huset belastet med mye slitasje. Aubo sørger for at ditt nye kjøkken overholder alle de lovkrav som er i forhold til sikkerhet og forsikringer.

 

Hvilke behov skal ditt nye drømmekjøkken dekke

Når du sitter med valgmulighetene og katalogen over fronter og kjøkkenmoduler, kan det være smart å ha gjort seg opp noen tanker om hva du skal bruke ditt nye kjøkken til. Skal det være et kjøkken hvor du har mulighet til å underholde gjester og familie, eller har du kun behov for et område til å forberede mat. Når du velger design til ditt nye kjøkken er det uendelige muligheter til design, farger, fronter og mye, mye mer. Ønsker du et tidløst design som ikke går av moten, eller ønsker du et kjøkken som er moderne i nåtidens kjøkkentrender. Aubo har konsulenter som kan hjelpe deg igjennom hele prosessen, og sørger for at du får et kjøkken som du vil være tilfreds med i mange år fremover. 

Ditt nye kjøkken vil være et rom som skal brukes av mange forskjellige personer, og deles flere i mellom dersom du bor i en husholdning med flere enn én person. Derfor er det viktig å tenke over de behov som ditt kjøkken skal dekke. For eksempel vil en barnefamilie som regel ha et mye større oppbevaringsbehov enn hva et eldre par vil ha. Samtidig som behovet for benkeplass og plass til å tilberede mat og matpakker også er forskjellig.

La ditt kjøkken reflektere din personlighet. Noen mennesker er mer sosiale enn andre, og elsker å underholde både venner og familie hver gang anledningen byr seg. Derfor vil behovet for sitteplass, spiseplass og benkplass være meget individuelt fra husholdning til husholdning. Fortell derfor din kjøkkenkonsulent hva du ønsker å få ut av dine planer for ditt nye drømmekjøkken, og utarbeid i samarbeid en plan over hvordan ditt nye kjøkken skal se ut. Uansett hvilke ønsker du skulle ha, vil Aubo gjøre sitt beste for å imøtekomme dine ønsker.

Anbefalte artikler