Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Gjør din bedrift sikrere med VPN

Dato: 15.10.2019
Forfatter:
Kategori: Data og internett

Uansett hva din bedrift måtte drive med, så er det viktig å sørge for at denne bedriften er sikker og drevet på en trygg måte. Før i tiden så var dette et problem man løste ved å leie vakter eller ved å installere videokameraer. Ting forandrer seg altså raskt.

 

Unngå problemer med VPN

I 2019 er verden helt annerledes enn hva den noensinne har vært før, da særlig når vi begynner å prate om sikkerhet. Sikkerhet i gamle dager dreide seg om å passe på at potensielle kunder eller investorer ikke var svindlere eller at store summer ikke forsvant fra din bedrifts konto. Ellers var stoppingen av fysiske ran på dagsorden.

Tyveri og innbrudd foregår fremdeles den dag i dag, men metodene har endret seg drastisk. Det hjelper ikke lenger å være god i selvforsvar for å unngå å bli ranet, i dag må du nemlig være intelligent nok til å ikke miste pengene på internett.

I dag kan du bli lurt og svindlet lettere enn noen gang før. Dette virker kanskje rart ettersom ingen kan få tak i fysiske kontanter på internett, men det andre mennesker kan få tak i, er din og ditt firmas informasjon. Dersom denne informasjonen går hånd i hånd med et passord og et brukernavn, så er gode råd dyre.

 

Gjør hverdagen tryggere for deg og dine kunder

Dette kan føre til store problemer for firmaet og for de ansatte, noe som selvfølgelig må unngås der det er mulig. En god måte å sørge for sikkerhet for ditt firma og de ansatte på, er ved å benytte seg av en troverdig og seriøs VPN klient.

Oppgaven til en VPN klient er enkelt og greit det å beskytte deg og gi deg anonymitet når du er på internett. Dette gjør VPN klienten ved å skjule din egentlige identitet samt hvor du befinner deg. En VPN klient gir deg en ny IP adresse fra hvor som helst i verden.

Norske bedrifter håndterer i dag mengder med sensitiv informasjon både angående egne ansatte og kunder. Dette kan føre til problematiske tilstander dersom noe uheldig skulle skje, men også denne informasjonen kan sikres ved å bruke en VPN klient.

Det samme gjelder økonomiske overføringer som involverer din bedrift. Betalingsløsninger er nå i dag primært digitale, noe som betyr at dersom du legger igjen passord og sensitiv informasjon uten bruk av VPN, så kan dette utnyttes av de som er på utkikk etter å skade deg eller ditt firma.

Dersom du er lei av å konstant måtte seg deg over skulderen når du surfer på nettet så er en VPN klient løsningen for deg og din bedrift. VPN sørger for at alle ansatte kan surfe fritt og trygt, samtidig som firmaet garanteres trygghet angående betalingsløsninger og informasjonsoppbevaring.

 

 

Anbefalte artikler