Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Er slankeoperasjon i utlandet en god idé

Dato: 18.10.2019
Forfatter:
Kategori: Helse og velvære

Forretningsreiser og ferier i utlandet er vanlige deler av hverdagen, men det er også en annen grunn til å bestille fly og pakke koffertene dine - medisinsk turisme. Utenlandske klinikker tilbyr god balanse i pris og kvalitet, spesielt når det gjelder slankeoperasjon i utlandet. Les videre for å lære mer om alle fordelene!

TOPP grunner til å søke om operasjon I U utg řßtlandet

Hvis ideen om å operere i utlandet fremkaller foreninger med en veldig kostbar behandling, tenk to ganger. Land i Baltikum, som Latvia, tilbyr behandling av høy kvalitet til rimelige priser. Som et medisinsk reisemål, tilbyr Latvia:

 

●     mindre utgifter. Den totale operasjonsprisen for vekttap i Latvia er to ganger mindre enn i Norge;

●     vennlig og profesjonelt medisinsk miljø. Når det gjelder personalets kompetanse og holdning, er latviske private medisinske institusjoner på nivå med sine skandinaviske kolleger;

●     enkel logistikk. Latvias hovedstad, Riga, er veldig godt forbundet med andre europeiske byer. Dessuten tar det bare i underkant av 1,5 time å komme fra Norge til Latvia med fly;

●     ingen språkbarriere. Engelsk snakkes mye både i hovedstaden og i landet, og det er lett å kommunisere med klinikkens personell.

Hvor skal jeg ta slankeoperasjon I utlandet?

En av de ledende vekttapsklinikkene i Latvia er Overvekts-Operasjoner.no. Institusjonens kirurger utfører fire typer slankeoperasjoner og klinikken gir en individuell tilnærming til hver pasient. De ulike fordelene med Overvekts Operasjoner er:

 

●     24/7 medisinsk behandling;

●     overnatting i hotellstil-avdelinger;

●     kirurgens ansvar;

●     5 års oppfølging.

 

Alle nødvendige analyser og prosedyrer er inkludert i prisen. Klinikken tilbyr også flyplasstransport og ekstra natt på hotellet for de som foretrekker å ankomme et døgn før de drar til sykehuset.

 

Slankeoperasjon i utlandet er tilgjengelig uten lang ventetid. Kontakt Overvekts- Operasjoner.no, og lære mer om de ulike prosedyreneog klinikken!

Anbefalte artikler