Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Spar mye penger ved å montere bilreklame selv!

Dato: 15.12.2019
Forfatter:
Kategori: Markedsføring: Reklameartikler

Hvordan montere bilreklame selv?

Det er faktisk ganske lett å montere bilreklame selv. For å montere bilreklame på bilen din bruker du folie til bil. Når du skal montere folietekst på en bil så må du først rengjøre overflaten som folieteksten skal monteres på. Deretter taper du teksten på toppen, så du kan se hvor plasseringen skal være. Det er viktig å være nøye med plassering når du skal montere folietekst på bil. Hvis det er en lang tekst eller logo, kan denne med fordel klippes opp og monteres i mindre stykker, deretter kan du vippe teksten opp og ta av papiret på baksiden. Det er derfor man taper folieteksten fast på toppen, så kan man sjekke plasseringen og ta av papiret bak, uten at logoen flytter seg. 

Når du har fjernet papiret bak folieteksten er det viktig å være nøye med å skrape teksten på plass med skraperen som følger med. Den delen du ikke skraper på, bør holdes litt vekk fra underlaget, så du ikke får skrapet logoen skjevt på. Når du er ferdig med å skrape, kan du fjerne montagetapen og beundre resultatet. Det er altså ikke særlig vanskelig å montere folietekst selv, det krever bare litt nøyearbeid. 

Finn folietekst til din bil 

Det finnes flere måter å montere folie på bilen. Du kan enten montere en enkelt logo eller folietekst, eller hele bilen kan pakkes helt inn i folie. Sistnevnte er en annen metode enn hvis man bare skal montere en logo.

Det som er helt sikkert er at det er mye billigere å gjøre dette selv, enn å få det gjort profesjonelt, og det kan være mange penger å spare! 

Anbefalte artikler