Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Kjøp en printer som passer ditt behov

Dato: 04.02.2020
Forfatter:
Kategori: Data og internett

Annonse

Er du på jakt etter en ny printer til hjemmekontoret? Det er en jungel av forskjellige tilbud på markedet, og kan derfor være vanskelig å gjennomskue hvilken printer som du har bruk for. Få inspirasjon til hvilken printer som oppfyller akkurat dine behov, ved å lese med her.

Definer behovet

or å finne den helt riktige printer til det behovet du har, så skal du tenke over hva du skal bruke den til, og hvor mye du skal bruke den. En printers hovedoppgave er selvfølgelig å skrive ut tekst og bilder på et papir, men en moderne printer kan ha flere ekstrafunksjoner, som du skal være oppmerksom på. Mange skal bare bruke en enkel og solid printer, som kan sende utskrifter ut på samlebånd. Men det kan også være det er smart med en printer som, utover å skrive ut tekst, kan scanne og kopiere? Eller hva med en fotoskriver som kan gi fotoutskrifter av laboratoriets kvalitet?

En annen faktor som du skal ta stilling til, er selvfølgelig design, og størrelse. Hvis printeren skal stå i hjemmet, så kan det være en fordel at den ikke er så stor, og ikke tar alt for mye fokus i interiøret.

Tre typer printere

Typisk sier man at det finnes tre type printere. Hvis behovet ditt hovedsakelig er å utskrive store mengder tekst i sort/hvit, så er det en fordel å velge en laserprinter, da denne typen printere er billige i utskrift. En laserprinter skriver hurtig ut, da den bruker toner i stedet for blekk. Den kan også skrive ut farger og foto, men kvaliteten vil ikke være optimal.

Hvis du vet at du skal skrive ut grafiske trykk, bilder og et litt mer blandet innhold, så bør du investere i en Inkjetprinter. Den kan levere farger og foto i mye bedre kvalitet enn laserprinteren. En viktig detalj kan, for noen, være at Inkjetprinteren ofte er mindre enn laserprinteren. Hvis du har behov for at skriveren din kan mer enn bare å skrive ut, så skal du kikke på en multifunksjonsprinter, de kan nemlig både scanne, kopierer i tillegg til alminnelig print. Husk å kjøpe blekk 

Husk å kjøpe blekk

Når du har kjøpt den perfekte printer til ditt behov, så skal du selvfølgelig også ha blekk til printeren. Vi har alle opplevd å stå med en deadline, samt en printer som plutselig er tom for blekk, det er ikke noe man har lyst til å prøve flere ganger.  Det er derfor en god ide å kjøpe inn et ekstra lager av blekk, så du er helt sikker på ikke å gå tom på et ugunstig tidspunkt. På Inkpro kan du kjøpe kvalitetsblekkpatroner til printeren din, og få det levert på døren kort tid etter.

Anbefalte artikler