Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

De beste appene for å få tiden å gå på flyplassen – forretninger elle

Dato: 13.02.2020
Forfatter:
Kategori: Ferie og reiser: Guider og informasjon

En helt avgjørende faktor er selvfølgelig hvor du er på vei fra eller til, og hvorvidt det er i forbindelse med jobb eller ferie. Det er naturlig å tenke seg at forretningsreisende burde bruke tid med jobbrelaterte apper, men det er definitivt ikke alltid tilfelle. Både i forkant av viktige møter og etter en lang dag på jobbreise kan det være fint å rense hodet med noe helt annet, å bare koble ut helt med enkel underholdning. Da kan det være perfekt med enkle mobilspill eller kanskje noen runder på spilleautomater på Betsafe casino, som samtidig kan gi litt morsom spenning.

 

Underholdning som du husker

Med mobilen i hånden er det lett å bli sittende med nettavisene, Facebook eller YouTube – som virkelig har posisjonert seg som et alternativ til andre strømmetjenester, med mange fremgangsrike innholdsskapere. Samtidig kan det bli tilfeldig surfing, og kanskje er det bedre å ha en plan:

 

  • Det finnes et gigantisk utvalg av serier og filmer på de store strømmetjenestene, og hvis du planlegger litt kan du dessuten ofte laste ned innhold i forkant slik at du ikke trenger å benytte data eller koble deg til trådløst nett på flyplassen. Hvis du har en ferdig spilleliste får du sannsynligvis mer kvalitet enn hvis du bare klikker tilfeldig på videoer på YouTube.

  • Spill på nett er en annen favoritt, uansett om det handler om pengespill eller mobilspill. Med stadig kraftigere mobiler finnes det nesten ingen grenser for hva som er mulig å spille på mobile flater, så her er det virkelig mulig å bli oppslukt i en helt annen verden en stund.

 

Lær noe nytt på flyplassen

Uansett om man er på jobbreise eller ferie kan det være greit å lære seg noe nytt på veien. Noe som er naturlig i forbindelse med reise er selvfølgelig språk, men det finnes også mye annet.

 

  • Apper med tema språk, som Babbel eller Duolingo, gjør det å lære språk til et spill. Det blir både underholdende og nyttig på en og samme gang, uansett om det handler om et langsiktig prosjekt eller målet bare er å lære noen enkle fraser for en tur. Det finnes tross alt femåringer som allerede snakker fire språk, så noen nye ord kan alle lære seg.

  • LinkedIn Learning er en annen app med et stort utvalg innhold av høy kvalitet. Denne tjenesten var tidligere kjent som Lynda.com, men er nå en del av LinkedIn. Dette er kanskje ikke kurs du dypdykker i på en ferietur, men på en jobbreise kan det passe bra.

  • En annen tjeneste med et svært bredt utvalg av kurser og programmer er edX, her er det mulig å lære noe nytt innenfor nesten alle fagområder.

 

Kanskje er det greit å ta en runde med læring først, og så skikkelig avslapping med en film eller litt spill som belønning etter det? Da kan det være at timene flyr også på flyplassen.


 

Anbefalte artikler