Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Hva er prisen for en gastrisk sleeve-operasjon, og hva er inkludert i

Dato: 31.08.2020
Forfatter:
Kategori: Helse og velvære: Slanking

Prisen på Gastrisk Sleeve i utlandet 

Prisene vil selvfølgelig variere ut fra hver enkelt situasjon og behov. Priser på Gastrisk sleeve-operasjon avhenger også av klinikken og landet du vil velge å gjøre gastrisk sleeveoperasjonen i. Noen estimater kan imidlertid fremdeles gjøres. 

Prisene varierer i forskjellige land

Prislappen skal imidlertid ikke være den eneste tingen å basere en beslutning om å ta gastrisk sleeve-operasjon på og fremdeles en viktig variabel som kan hindre en i å få operasjonen som kan hjelpe deres helse og forbedre livskvaliteten. Som priser på noe kan priser på gastrisk sleeve-operasjon også variere basert på landet på grunn av forskjellige økonomiske nivåer. Mens operasjonen følger de samme standardene (spesielt når vi snakker om EU-land) og ville bli gjort på samme måte, med kvalifiserte kirurger som bruker de samme verktøyene som i dyrere land, vil prisen være lavere bare fordi levekostnadene i landet er lavere. For eksempel er pris på gastrisk sleeve-operasjon i Norge, Oslo, gjennomsnittsprisen for operasjon 118 000 kr, i Sverige, Stockholm er gjennomsnittet 89 000 kr, og i Latvia, Riga, er prisen nesten halvparten enn Oslo - 58 900 kr. 

 

Når medisinsk turisme blir mer og mer populært, er det verdifullt å sjekke hva som er prisene i andre land, rundt hjemlandet. På den måten vil du ikke bare spare litt penger, men også få en sjanse til å besøke et nytt land, som er en interessant og verdifull opplevelse, og noen ganger, til og med alle medisinske utgifter, reise- og ferieutgifter kombinert, vil sluttprisen fortsatt være mindre, enn det ville være hvis operasjonen ble utført i hjemlandet.

Hva er inkludert i pris på gastrisk sleeve-operasjon?

Når du bruker penger, vil alle ønske å vite hva pengene vil gi deg. Mens hver operasjon er individuell og basert på hver enkelt menneskes behov og forventninger, forblir de viktigste tingene de samme.

Hva er inkludert i pakken for gastrisk sleeve-operasjon?

Som pakken for Riga, Latvia inkluderer mer på grunn av reise aspektet, la oss se hva en person ville fått hvis de velger å operere i Riga, Latvia:

  • Transport fra flyplass til hotell/sykehus/flyplass;
  • 1 overnatting på hotell hvis du ankommer dagen før du drar til sykehuset;
  • Overnatting i 4 dager. Norge vil vanligvis tilby et 1 dagers opphold, mens oppholdet i Latvia er lenger;
  • Ernæring under hele oppholdet på klinikken.
  • Alle nødvendige prosedyrer. Dette betyr forberedende tester, røntgen, gastroskopi og så videre;
  • Kostnader for anestesilege, kirurg, assistentkirurg og sykepleier;
  • Medisinerings- og epikrise ved utskrivning;
  • Oppfølging i opptil 5 år.

 

Tenker du at gastrisk sleeve-operasjon er noe for deg og vil vite mer? Besøk Overvekts-operasjoner.no

 

Foto: Unsplash.com

Anbefalte artikler