Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Utvalget av tilbehør til vin er mye større på nett

Dato: 13.11.2020
Forfatter:
Kategori: Mat og drikke

picturewine

Vininteressen i Norge blir større for hvert år som går, og Vinmonopolet er stadig på topp i forskjellige kundeundersøkelser. Samtidig er det ikke mulig å kjøpe tilbehør til vin på Vinmonopolet, og utvalget er ikke alltid særlig imponerende i andre interiørbutikker heller. Derfor er det lurt å ta en titt på nett, der er utvalget større. Dessuten er prisene ofte lavere, og som om det ikke var nok kan du også få levert bestillingen din hjem på døren.

Forskjellige glass, karafler og annet utstyr til servering

Gode vinglass og en funksjonell åpner er egentlig det eneste du trenger for å nyte god vin. Det er ikke alltid kjempelett å oppnå korrekt temperatur uten en egen vinkjøler, men det er mulig å komme et stykke med kjøling i det vanlige kjøleskapet – forutsatt at du følger litt med på utviklingen i temperatur.

På nett finner du alle vinglass du kan tenke deg, ta en titt på https://www.wineandbarrels.no/ for litt inspirasjon. Det kan høres litt risikabelt ut å sende pene og skjøre vinglass i posten fra en nettbutikk, men disse forhandlerne har mye erfaring med distribusjon av vinglass.

Korrekt oppbevaring av vin er viktig – og på nett finner du en mengde alternativer

Din lokale hvitevareforhandler har sannsynligvis noen få vinskap på lager, enklere modeller med plass til noen håndfuller flasker selges mange steder. Når du er på jakt etter mer komplekse og funksjonsrike skap, er det likevel på nett som du finner det største utvalget.

Når selv de aller største vinskapene blir for små, da finnes det egne kjøleaggregat som kan brukes til å lage en skikkelig vinkjeller. Disse enhetene er relativt kostbare, men du får tilnærmet ubegrenset lagringsplass. Når du kontrollerer temperatur og luftfuktighet i et helt rom kan du innrede det helt etter eget ønske – med godt om plass til all vin du kan drømme om.

Anbefalte artikler