Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Investeringer for alle

Dato: 20.11.2020
Forfatter:
Kategori: Finans og økonomi: Aksjer og investering


Hvorfor skal jeg investere?

Det at investere, er en måte å investere i sin egen fremtid. Det er nemlig sånn at en investering, på sikt, fører til at pengene vokser hurtigere enn det som de ville gjøre parkert i banken. Hvis du har overskudd i økonomien, så kan det derfor være en fordel for deg, med en investering. I dag er det også sånn at det ikke er nødvendig med en doktorgrad i økonomi, for å kunne investere. Det er heller ikke nødvendig å gjøre det igjennom en bankrådgiver. Man kan nemlig bli privatinvestor helt på egenhånd.

Det finnes nemlig flere gode handelsplattformer online, som er oversiktlige og seriøse. Du kan få en forståelse av en online handelsplattform ved å lese denne Markets.com anmeldelse. Markets er en funksjonell handelsplattform, også for deg som er nybegynner innenfor investeringer. For å få en forståelse for hvordan handelsplattformen fungerer i praksis, så kan du med fordel opprette en demokonto. Heretter er det enkelt å opprette en ekte konto, og komme i gang som investor.

Hva skal jeg investere i?

En tommelfingerregel når det kommer til investeringer, er at det alltid er en fordel å investere i noe som man vet noe om, eller som man har lyst til å vite mer om i fremtiden. Det er også en fordel at du følger litt med på markedet, og er klar til å handle på det riktige tidspunkt. En av de mest kjente investeringsmuligheter er en investering i aksjer. Her kan du investere i et firma du kjenner til, eller et område som du har tro på i fremtiden. Den siste tiden har det være populært med investeringer i grønne aksjer med et bæredyktig fremtidsfokus.

En annen spennende investeringsmulighet er en investering i kryptovaluta, altså en digital valuta. Den mest kjente kryptovaluta er Bitcoin. Hvis du overveier å investere i Bitcoin, så kan du investere via en kryptorobot, som investerer på dine vegne. Bitcoin er nemlig forbundet med store svingninger i verdien, så det krever at du følger med.

Før du kaster oppsparingen inn i investeringer, så skal du selvfølgelig lage en gjennomtenkt investeringsplan og en strategi for investeringene dine. For å minske risikoen for tap, så kan det være en fordel med langsiktige investeringer.

Anbefalte artikler