Bruker: Passord:
   Vær pålogget.
Registrer  |  Jeg har glemt passordet
Søk her

BedriftsGuiden.no » Artikkel informasjon

Piff opp hyllene dine med trendy skinnreimer

Dato: 28.04.2021
Forfatter:
Kategori: Mennesker og samfunn: Moter og trender

I denne tiden hvor vi er ekstra mye hjemme og familien er tett på hverandre som løver i et bur, kan det oppstå behov for ny energi. Etter mange uker med hjemmekontor kan det begynne å se litt ensformig ut - kanskje til og med kjedelig? Når du går på kjøkkenet for å spise lunsj, er det kanskje ikke fristende lengre fordi du ser på det samme hver dag. Eller når du sitter i sofaen om kvelden og ser på de samme møblene og de samme pyntetingene. En måte å gjøre det litt mer utholdelig å være hjemme på til du kan komme tilbake på jobb, kan være å forny hjemmet ditt ved å bytte ut små ting som ikke bidrager til å spenge månedens budsjett.

Vårens friske pust

Mangler du inspirasjon til å forny hjemmet ditt til våren? Hos byRavn finner du mange muligheter for å piffe opp hyllene dine med trendy skinnreimer -utforsk utvalget her. Reimene finnes i fire ulike farger og kan tilpasses i lengden slik at de passer perfekt til hyllene dine. Ved å bytte ut hyllebraketten med skinnreimer, får du et stilrent og moderne uttrykk uten å skifte ut alle møblene i hjemmet. Reimene passer inn i alle rom og kan være en rød tråd i husets boligstil. Skinnreimene har en tidløs design og er et bærekraftig produkt laget i vegetabilsk garvet skinn. På den måten kan du med ro i sinnet gi hyllene dine et nytt preg og invitere den skandinaviske designen inn i hjemmet ditt.

Forny med skinn

Prøver du iherdig å gjøre det litt mer spennende å være hjemme hver eneste dag? Nye pynteting, lysestaker og lamper som pryder hjem, kaffebord og hyller? Med skinnreimer til hyller fra byRavn får innretningen en ny vri. Hyller med skinnreimer kan gi de gamle hyllene en varm glød og skape en ny følelse som du kanskje savner i denne tiden. Hvis du finner en gammel brukt hylle på loppemarkedet som bare må bo hjemme hos deg, kan du gi den nytt liv med skinnreimer til hyller. Ved å friske opp hyllen med trendy skinnreimer, får du et moderne samspill mellom den gamle hyllen og de stilrene reimene i kjerneskinn. Du slipper også for å lete etter den rette hyllebraketten som skal passe inn i hullene som allerede er boret i veggen.

Anbefalte artikler